Despre noi

Cu totii vrem sa fim originali. Fie ca vorbim despre felul in care ne comportam, vorbim, ne imbracam sau chiar gandim, vrem sa fim cumva „alfel”. Cand ne mutam intr-o casa noua, indiferent daca este a noastra sau este inchiriata, vrem sa facem din acel loc un spatiu care sa ne reprezinte. Cati dintre voi, dupa ce au terminat de amenajat sau renovat locuinta, n-au auzit replica aceasta din partea prietenilor: „Este exact pe stilul tau”.

 

Adauga stil si confort oricarui spatiu

Viziune

Viziunea noastră este că viitorul aparține organizațiilor profesionale care vor știi să ofere membrilor ei, condiții propice dezvoltării lor individuale, dar și de grup.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a face o diferență majoră în interiorul fiecărăi organizații profesionale, dornice de a-și crește eficiența și profesionalismul prin transformarea mediul de lucru, prin realizarea și implementarea de proiecte personalizate de amenajări interioare și mobilier, ce iau în considerare toate particularitățile organizației respective dar și ale ficărui individ în parte.

Valori

Valorile noastre pornesc de la relațiile inter-umane, iar cele care ne reprezintă și ne definesc ca și organizație sunt PRIETENIAPROFESIONALISMUL și PASIUNEA.