CNC CREATIV EFECT

De la simple la complexe, serviciile de design mobilier oferite de noi pot acoperi cele mai vaste cerinte, de la spatii rezidentiale la spatii HoReCa.

SERVICII

DESIGN MOBILIER

Proiectul de mobilier este un serviciu separat de proiectul de amenajare sau decorare, dar care poate veni in completarea celor doua. Este atat un proiect de design de produs, cat si un proiect de executie cu toate detaliile tehnice necesare producerii mobilierului, deviz materiale si deviz costuri

PRODUSE MOBILIER

Proiectare mobilă la comandă și consultanță realizare: asigurăm servicii de consultanță și proiectare mobilă la comandă. Vă ajutăm să vă alegeți decorurile, accesoriile și materialele necesare pentru construcția mobilierului. Proiectarea mobilei se realizează în conformitate cu dorințele dumneavoastră. Tarifarea se realizează pe oră și nu este divizibilă.

CONSULTANTA DESIGN

Rezidentiala sau comerciala, fiecare locatie are sufletul sau ce isi doreste sa fie adus la suprafata- prin design interior. Indiferent de tipul locatiei, aceasta poate fi modelata dupa gusturile clientului, si poate avea o proprie personalitate.

Experienta noastra

design

Venim la tine, facem poze la spatiul unde urmeaza a se monta mobila, facem masuratori, schitam in plan toate prizele, conductele, si tot ce ar putea intra in conflict cu noul mobilier pe comanda.

mobilier

Schitele se transpun in sistem 3D, unde vei putea vedea cum va arata mobilierul tau in planul incaperii. Se optimizeaza, se finiseaza, iar la final ti se prezinta proiectul.

consultanta

Oferim consultanta clientilor nostri pentru a lua decizia cea mai buna. Stim din experienta ca succesul unei lucrari este dat si de informarea clientului.

contact

Scrie-ne

contact@creativefect.ro